Cart 0 x

Cum plătesc

Modalități de plată

Informațiile legate de metodele de plată acceptate sunt disponibile în timpul procesului de cumpărare.

Unele metode de plată pot fi disponibile numai sub rezerva unor condiții sau taxe suplimentare. În astfel de cazuri, informațiile conexe pot fi găsite în secțiunea dedicată a acestei Aplicații.

Metodele de plată marcate corespunzător sunt gestionate direct de Proprietar. În acest caz, Proprietarul colectează și stochează datele necesare pentru prelucrarea plăților și pentru îndeplinirea oricărei obligații legale legate de acestea. Utilizatorul poate citi politica de confidențialitate a acestei Aplicații pentru a afla mai multe despre procesarea datelor și drepturile Utilizatorilor cu privire la datele sale.

Alte metode de plată – dacă există – sunt furnizate independent de servicii terțe. În astfel de cazuri, această Aplicație nu colectează nicio informație de plată – cum ar fi datele cardului de credit -, ci primește o notificare de la terțul partener numai după ce plata a fost finalizată cu succes.

Dacă plata prin metodele disponibile nu reușește, Proprietarul nu va fi obligat să îndeplinească comanda de cumpărare. Orice costuri sau taxe posibile rezultate din plata eșuată sau refuzată vor fi suportate de Utilizator.

Acestă Aplicație oferă următoarele modalități de plată:

  • În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat;
  • Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, Stripe, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
  • Prin bancă – plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în momentul plasării comenzii.

Prețuri

Utilizatorii sunt informați în timpul procesului de cumpărare și înainte de depunerea comenzii, despre orice taxe, impozite și costuri (inclusiv, dacă este cazul, costuri de livrare) că vor fi percepute. 

Prețurile, prin intermediul acestei Aplicații, sunt afișate:

  • finale și includ impozite și costuri aplicabile; înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport;

Dreptul de retrage din contract

Cu excepția cazului în care se aplică excepții, Utilizatorul poate fi eligibil să se retragă din contract în perioada specificată în secțiunea dedicată a acestei Aplicații (în general 14 zile), din orice motiv și fără justificare. Utilizatorii pot afla mai multe despre condițiile de retragere în această secțiune.

Definiții și referințe legale

Această Aplicație (sau această Aplicație)

Proprietatea care permite furnizarea Serviciului.

Acord

Orice relație contractuală obligatorie sau nu între Proprietar și Utilizator, reglementată de acești Termeni.

Utilizator Business (sau Utilizator de Afaceri)

Orice Utilizator care nu se califică drept Consumator.

European (sau Europa)

Se aplică acolo unde un Utilizator este fizic prezent sau are sediile sale în UE, indiferent de naționalitate.

Exemplu formular de retragere

Adresat către:

Luvabe Shoes 2020 S.r.l.

Sos. Olteniței 119, București Sector 4 (România)

Oficiul Național al Registrului Comerțului

Reg. Com.: J40/8710/2020

contact@vreaupantofi.xmbov4uygc-e9249njkw6kr.p.runcloud.link

Prin prezenta(,) notific(ăm) că mă/ne retrag(em) din contractul meu/nostru de vânzare a următoarelor bunuri/pentru furnizarea următorului serviciu:

_______________________________________ (se introduce o descriere a mărfurilor / serviciilor care fac obiectul retragerii respective)

  • Comandat pe: _______________________________________ (introduceți data)
  • Primit la: _______________________________________ (introduceți data)
  • Numele consumatorului (consumatorilor) : _______________________________________
  • Adresa consumatorului (consumatorilor): _______________________________________
  • Data: _______________________________________

(semnați dacă acest formular este completat pe hârtie)

Proprietar (sau Noi)

Indică persoane (persoanele) fizice sau persoana juridică care furnizează această Aplicație și / sau Serviciul pentru Utilizatori.

Produs

Un bun sau serviciu disponibil pentru achiziționare prin intermediul acestei Aplicații, de ex. bunuri fizice, fișiere digitale, software, servicii de rezervare etc.

Vânzarea Produselor poate face parte din serviciu.

Serviciu

Serviciul furnizat de această Aplicație, așa cum este descris în acești Termeni și în această Aplicație.

Termeni

Toate dispozițiile aplicabile utilizării acestei Aplicații și / sau Serviciului descrise în acest document, inclusiv orice alte documente sau acorduri conexe și actualizate din când în când.

Utilizator (sau Tu)

Indică orice persona fizică sau persoana juridică care utilizează această Aplicație.

Consumator

Orice Utilizator care se califică ca persoana fizica care accesează bunuri sau servicii pentru uz personal sau, în general, acționează în scopuri în afara comerțului, afacerii sau profesiei sale.

ULTIMA ACTUALIZARE: 06 Septembrie 2020

X
Call Now Button