Cart 0 x

Livrare

Livrare

Livrările se fac pe adresa indicată de Utilizator și în modul specificat în rezumatul comenzii.

La livrare, Utilizatorii trebue să verifice conținutul livrării și să raporteze anomaliile fără întârzieri nejustificate, folosind datele de contact furnizate în acest document sau așa cum este descris în nota de livrare. Utilizatorii pot refuza să accepte coletul dacă este vizibil deteriorat.

Bunurile sunt livrate în țările sau teritoriile specificate în secțiunea relevantă a prezentei Aplicații.

Timpurile de livrare sunt specificate în această Aplicație sau în timpul procesului de cumpărare.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în această Aplicație sau nu este convenit cu Utilizatorii, Produsele vor fi livrare în termen de 1-2 zile din momentul confirmării comenzii de către noi.

Livrare esuată

Proprietarul nu poate fi făcut responsabil pentru erorile de livrare din cauza inexactităților sau incompletitudinii în executarea comenzii de cumpărare de către Utilizator, nici pentru daune sau întârzieri după predarea către operator, dacă aceasta din urmă este angajat de Utilizator sau pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. 

În cazul în care bunurile nu sunt primite sau colectate la momentul sau în termenul specificat, mărfurile vor fi returnate Proprietarului, care va contacta Utilizatorul pentru a programa o a doua încercare de livrare sau pentru a conveni asupra cursului viitor.

Cu excepția cazului in care s-a convenit altfel, orice încercare de livrare începând de la a doua va fi pe cheltuiala Utilizatorului.

Costuri de livrare

Livrarea se face prin firma de curierat FAN Courier. Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:

  • Gratuit – pentru toate comenzile peste 299 de lei(pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier);
  • Contra cost (15 lei) – pentru comenzile sub 299 de lei;
  • Contra cost (15 lei + cost km suplimentari) – pentru comenzile care nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier se percepe o taxa de transport de 15 lei + 0.95 lei pe km suplimentar; costul final de transport va fi afișat după introducerea adresei de livrare în momentul plasării comenzii;

Definiții și referințe legale

Această Aplicație (sau această Aplicație)

Proprietatea care permite furnizarea Serviciului.

Acord

Orice relație contractuală obligatorie sau nu între Proprietar și Utilizator, reglementată de acești Termeni.

Utilizator Business (sau Utilizator de Afaceri)

Orice Utilizator care nu se califică drept Consumator.

European (sau Europa)

Se aplică acolo unde un Utilizator este fizic prezent sau are sediile sale în UE, indiferent de naționalitate.

Proprietar (sau Noi)

Indică persoane (persoanele) fizice sau persoana juridică care furnizează această Aplicație și / sau Serviciul pentru Utilizatori.

Produs

Un bun sau serviciu disponibil pentru achiziționare prin intermediul acestei Aplicații, de ex. bunuri fizice, fișiere digitale, software, servicii de rezervare etc.

Vânzarea Produselor poate face parte din serviciu.

Serviciu

Serviciul furnizat de această Aplicație, așa cum este descris în acești Termeni și în această Aplicație.

Termeni

Toate dispozițiile aplicabile utilizării acestei Aplicații și / sau Serviciului descrise în acest document, inclusiv orice alte documente sau acorduri conexe și actualizate din când în când.

Utilizator (sau Tu)

Indică orice persona fizică sau persoana juridică care utilizează această Aplicație.

Consumator

Orice Utilizator care se califică ca persoana fizica care accesează bunuri sau servicii pentru uz personal sau, în general, acționează în scopuri în afara comerțului, afacerii sau profesiei sale.

ULTIMA ACTUALIZARE: 06 SEPTEMBRIE 2020
X
Call Now Button