Cart 0 x

Termeni și Condiții

Acești Termeni guvernează

 • utilizarea acestei Aplicații și
 • orice alt Acord sau raport legal cu Proprietarul

într-un mod legal obligatoriu. Cuvintele majuscule sunt definite în secțiunea dedicată relevantă a acestui document.

‍Utilizatorul trebue să citească cu atenție acest document.

ACEASTĂ APLICAȚIE ESTE FURNIZATĂ DE CĂTRE

Luvabe Shoes 2020 S.r.l., o companie înregistrată în România la Oficiul Național al Registrului Comerțului având numărul de ordine J40/8710/2020 cu sediul social în Sos. Olteniței 119, București Sector 4.

E-mail de contact al Proprietarului: contact@vreaupantofi.com

Informații despre această Aplicație

Vreau Pantofi este un magazin online specializat în încălțăminte de damă.

Termeni de utilizare

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, condițiile de utilizare detaliate în această secțiune se aplică în general atunci când se utilizează această Aplicație.

Condițiile de utilizare sau acces unice sau suplimentare se pot aplica în scenarii specifice și în astfel de cazuri sunt indicate suplimentar în acest document.

Utilizând această Aplicație, Utilizatorii confirmă că îndeplinesc următoarele cerințe:

 • Nu există restricții pentru Utilizatori în ceea ce privește calitatea de Consumatorii sau Utilizatorii Business;

Conținutul acestei Aplicații

Cu excepția cazului în care este specificat altfel sau clar recunoscut, tot conținutul disponibil în această Aplicație este deținut sau furnizat de către Proprietar sau de către licențiatorii săi.

Proprietarul depune toate eforturile pentru a se asigura ca conținutul furnizat în această Aplicație nu încalcă prevederi legale aplicabile sau drepturi ale terților. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să se obțină un astfel de rezultat.

În astfel de cazuri, fără a aduce atingere oricăror prerogative legale ale Utilizatorilor pentru a-și pune în aplicare drepturile, Utilizatorii sunt rugați să raporteze, de preferința, reclamații folosind datele de contact furnizate în acest document.

Drepturi privind conținutul acestei Aplicații – Toate drepturile rezervate

Proprietarul deține și își rezervă toate drepturile de proprietate intelectuală pentru orice astfel de conținut.

Prin urmare, Utilizatorii nu pot utiliza acest conținut în niciun fel care nu este necesar sau implicit în utilizarea corecta a Serviciului.

În special, dar fără limitare, Utilizatorii nu pot copia, descarcă, partaja (dincolo de limitele expuse mai jos), modifica, traduce, transforma, publica, transmite, vinde, edita, transfera / atribui către terți sau crea opere derivate din conținutul disponibil în această Aplicație și nici nu permite niciunei terțe părți să o facă prin Utilizator sau dispozitivul acestora, chiar și fără cunoștința Utilizatorului.

În cazul în care este specificat explicit în această Aplicație, Utilizatorul poate descarcă, copia și / sau partaja un anumit conținut disponibil prin intermediul acestei Aplicații pentru unicul său folos personal și non-comercial și cu condiția ca atribuțiile de copyright și toate celelalte atribuții solicitate de Proprietar să fie implementate corect.

Orice limitare legală aplicabilă sau excepție de la drepturile de autor nu va fi afectată.

Acces la resurse externe

Prin intermediul acestei Aplicații, Utilizatorii pot avea acces la resurse externe furnizate de terți. Utilizatorii recunosc și acceptă că Proprietarul nu are control asupra acestor resurse și, prin urmare, nu este responsabil pentru conținutul și disponibilitatea acestora.

Condițiile aplicabile oricărei resurse furnizate de terți, inclusiv cele aplicabile oricărei eventuale acordări de drepturi de conținut, rezulta din termenii și condițiile fiecărui terț sau, în lipsa acestora, legislația legală aplicabilă.

Utilizare acceptabilă

Această Aplicație și Serviciul pot fi utilizate numai în sfera de aplicare a celor prevăzute, în baza acestor Termeni și a legii aplicabile.

Utilizatorii sunt singuri răspunzători pentru a se asigura că utilizarea lor a acestei Aplicații și / sau a Serviciului nu încalcă nici o lege, reglementări sau drepturi ale terților.

Prin urmare, Proprietarul își rezervă dreptul de a lua orice măsura adecvată pentru a-și proteja interesele legitime, inclusiv prin refuzarea Utilizatorilor de acces la această Aplicație sau la Serviciu, la rezilierea contractelor, la raportarea oricărei abateri efectuate prin intermediul acestei Aplicații sau al Serviciului către autoritățile competente – cum ar fi judiciare sau autorități administrative – de fiecare data când Utilizatorii se angajează sau sunt suspectați ca se angajează în oricare dintre următoarele activități:

 • încalcă legile, reglementările și / sau acești Termeni;
 • încalcă orice drepturi ale terților;
 • afectează considerabil interesele legitime ale Proprietarului;
 • jigni Proprietarul sau orice terț.

Termeni și condiții de vânzare

Produse plătite

Unele dintre Produsele furnizate pe această Aplicație, ca parte a Serviciului, sunt furnizate pe baza plății.

Taxele, durata și condițiile aplicabile pentru achiziționarea acestor produse sunt descrise mai jos și în secțiunile dedicate ale acestei Aplicații.

Descrierea produsului

Prețurile, descrierile sau disponibilitatea Produselor sunt prezentate în secțiunile respective ale acestei Aplicații și pot fi modificate fără notificare prealabilă.

În timp ce produsele din această Aplicație sunt prezentate cu cea mai mare precizie posibil din punct de vedere tehnic, reprezentarea prin fotografii, imagini, culori, sunete sau orice alt mijloc este doar pentru referință și nu implică nicio garanție cu privire la caracteristicile Produsului achiziționat.

Caracteristicile Produsului ales vor fi prezentate în timpul procesului de cumpărare.

Procesul de achiziție

Orice măsuri făcute de la alegea unui Produs la trimiterea comenzii fac parte din procesul de cumpărare.

Procesul de achiziție include acești pași:

 • Utilizatorii trebue să aleagă Produsul dorit și să verifice selecția de cumpărare.
 • După ce au examinat informațiile afișate în selecția de cumpărare, Utilizatorii pot plasa comanda prin transmiterea acesteia.

Trimiterea comenzii

Când Utilizatorul trimite o comandă, se aplică următoarele:

 • Depunerea unei comenzi determină încheierea contractului și, prin urmare, creează pentru Utilizator obligația de a plăti prețul, impozitele și eventualele alte comisioane și cheltuieli, după cum se specifica pe pagina comenzii.
 • În cazul în care Produsul achiziționat necesită o introducere activă de la Utilizator, cum ar fi furnizarea de informații personale sau date, specificații sau dorințe speciale, transmiterea comenzii creează o obligație pentru Utilizator să coopereze în consecință.
 • După transmiterea comenzii, Utilizatorii vor primi o inștiințare care confirmă faptul că a fost primită comanda.

Toate notificările legate de procesul de cumpărare descris sunt trimise la adresa de e-mail furnizată de Utilizator în acest scop.

Prețuri

Utilizatorii sunt informați în timpul procesului de cumpărare și înainte de depunerea comenzii, despre orice taxe, impozite și costuri (inclusiv, dacă este cazul, costuri de livrare) că vor fi percepute. 

Prețurile, prin intermediul acestei Aplicații, sunt afișate:

 • finale și includ impozite și costuri aplicabile; înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport;

Modalități de plată

Informațiile legate de metodele de plată acceptate sunt disponibile în timpul procesului de cumpărare.

Unele metode de plată pot fi disponibile numai sub rezerva unor condiții sau taxe suplimentare. În astfel de cazuri, informațiile conexe pot fi găsite în secțiunea dedicată a acestei Aplicații.

Metodele de plată marcate corespunzător sunt gestionate direct de Proprietar. În acest caz, Proprietarul colectează și stochează datele necesare pentru prelucrarea plăților și pentru îndeplinirea oricărei obligații legale legate de acestea. Utilizatorul poate citi politica de confidențialitate a acestei Aplicații pentru a afla mai multe despre procesarea datelor și drepturile Utilizatorilor cu privire la datele sale.

Alte metode de plată – dacă există – sunt furnizate independent de servicii terțe. În astfel de cazuri, această Aplicație nu colectează nicio informație de plată – cum ar fi datele cardului de credit -, ci primește o notificare de la terțul partener numai după ce plata a fost finalizată cu succes.

Dacă plata prin metodele disponibile nu reușește, Proprietarul nu va fi obligat să îndeplinească comanda de cumpărare. Orice costuri sau taxe posibile rezultate din plata eșuată sau refuzată vor fi suportate de Utilizator.

Acestă Aplicație oferă următoarele modalități de plată:

 • În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat;
 • Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, Stripe, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
 • Prin bancă – plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în momentul plasării comenzii.

Dreptul de retrage din contract

Cu excepția cazului în care se aplică excepții, Utilizatorul poate fi eligibil să se retragă din contract în perioada specificată în secțiunea dedicată a acestei Aplicații (în general 14 zile), din orice motiv și fără justificare. Utilizatorii pot afla mai multe despre condițiile de retragere în aceastăsecțiune.

Livrare

Livrările se fac pe adresa indicată de Utilizator și în modul specificat în rezumatul comenzii.

La livrare, Utilizatorii trebue să verifice conținutul livrării și să raporteze anomaliile fără întârzieri nejustificate, folosind datele de contact furnizate în acest document sau așa cum este descris în nota de livrare. Utilizatorii pot refuza să accepte coletul dacă este vizibil deteriorat.

Bunurile sunt livrate în țările sau teritoriile specificate în secțiunea relevantă a prezentei Aplicații.

Timpurile de livrare sunt specificate în această Aplicație sau în timpul procesului de cumpărare.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în această Aplicație sau nu este convenit cu Utilizatorii, Produsele vor fi livrare în termen de 1-2 zile din momentul confirmării comenzii de către noi.

Livrare esuată

Proprietarul nu poate fi făcut responsabil pentru erorile de livrare din cauza inexactităților sau incompletitudinii în executarea comenzii de cumpărare de către Utilizator, nici pentru daune sau întârzieri după predarea către operator, dacă aceasta din urmă este angajat de Utilizator sau pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. 

În cazul în care bunurile nu sunt primite sau colectate la momentul sau în termenul specificat, mărfurile vor fi returnate Proprietarului, care va contacta Utilizatorul pentru a programa o a doua încercare de livrare sau pentru a conveni asupra cursului viitor.

Cu excepția cazului in care s-a convenit altfel, orice încercare de livrare începând de la a doua va fi pe cheltuiala Utilizatorului.

Costuri de livrare

Livrarea se face prin firma de curierat FAN Courier. Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:

 • Gratuit – pentru toate comenzile peste 299 de lei(pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier);
 • Contra cost (15 lei) – pentru comenzile sub 299 de lei;
 • Contra cost (15 lei + cost km suplimentari) – pentru comenzile care nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier se percepe o taxa de transport de 15 lei + 0.95 lei pe km suplimentar; costul final de transport va fi afișat după introducerea adresei de livrare în momentul plasării comenzii;

Garanții

Garanție legală de conformitate pentru mărfuri

Conform legislației UE, pentru o perioada minimă de 2 ani de la livrare, comercianții garantează conformitatea bunurilor pe care le vând. Acest lucru însemnă că comercianții trebue să se asigure că mărfurile cumpărate au calitatea promisă sau calitatea care poate fi prevăzută în mod rezonabil, funcționalitate sau caracteristici pentru cel puțin doi ani după ce au fost livrate cumpărătorului.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de pe eticheta acestuia.

În cazul în care Utilizatorii se califică drept Consumatori Europeni, garanția legală de conformitate pentru mărfuri se aplică articolelor disponibile în prezenta Aplicație, în conformitate cu legile țării de reședință obișnuită.

‍Legile naționale ale acestei țări pot acorda acestor Utilizatori mai multe drepturi.

‍Consumatorii care nu se califică drept Europeni pot beneficia de garanția legală de conformitate în conformitate cu legislația țării de reședință obișnuita.

Răspundere și despăgubire

Utilizatori UE

Compensație

Utilizatorul acceptă să despăgubească și să considere Proprietarul și filialele sale, afiliații, directorii, agenții, partenerii și angajații inofensivi din și împotriva oricărei cereri – inclusiv, dar fără a se limita la onorariile și costurile avocatului – făcute de către orice terț datorită sau în legătura cu orice utilizare culpabilă sau conexiune la Serviciu, încălcarea acestor Termeni, încălcarea oricăror drepturi ale unei terțe părți sau dispoziții legale de către Utilizator sau aflitiații săi, directori, agenți, partenerii și angajații în măsura permisă de legislația aplicabilă.

Limitarea răspunderii

Cu excepția cazului în care este specificat altfel în mod explicit și fără a aduce atingere dispozițiilor legale prevăzute de legislația în vigoare, Utilizatorii nu vor avea dreptul să solicite daune împotriva Proprietarului (sau oricărei persoane fizice sau juridice care acționează în numele său).

Acest lucru nu se aplică daunelor provocate sănătății, integrității fizice sau în caz de deces, daunelor rezultate din încălcarea unei obligații contractuale esențiale, cum ar fi orice obligație strict necesară pentru realizarea scopului contractului și / sau daune rezultate din intenție sau neglijență gravă, atâta timp cât această Aplicație a fost utilizată în mod corespunzător și corect de către Utilizator.

Cu excepția cazului în care daunele au fost cauzate cu titlu de intenție sau neglijența gravă sau daca acestea afectează viața, sănătatea sau integritatea fizică, Proprietarul va răspunde numai în măsura daunelor tipice și previzibile la momentul încheierii contractului.

În special, în limitele menționate mai sus, Proprietarul nu va fi responsabil pentru:

 • orice pierdere de oportunități de afaceri și orice altă pierdere, chiar indirectă, care poate fi suportată de Utilizator (cum ar fi, fără a se limita la, pierderi comerciale, pierderi de venituri, venituri, profituri, pierderi de contracte sau relații de afaceri, pierderea reputației etc.);
 • daune sau pierderi rezultate din întreruperea sau defecțiunea Aplicației / Serviciului din cauza unor acte de forța majoră sau evenimente neprevăzute și, în orice caz, independent de voința și în afara controlului Proprietarului, cum ar fi, fără a se limita la, eșecuri sau întreruperi ale liniilor telefonice sau electrice, internetului și / sau altor mijloace de transmisie, indisponibilitatea Website-urilor, greve, dezastre naturale, viruși și atacuri cibernetice, întreruperi în furnizarea de produse, servicii sau aplicații terțe;
 • orice pierderi care nu sunt consecință directă a încălcării condițiilor de către Proprietar;

În pofida celor de mai sus, următoarea limitare se aplică tuturor Utilizatorilor care nu se califică drept consumatori:

În orice caz de răspundere, compensație nu poate depăși totalul plăților care au fost sau vor fi primite de către Proprietar de la Utilizator în baza contractului pe o perioada de 12 luni sau pe durata contractului, dacă este mai scurtă.

Dispoziții comune

Fără excepție

Eșecul Proprietarului de a afirma niciun drept sau dispoziție în conformitate cu acesți Termeni nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție. Nicio derogare nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continua la un astfel de termen sau la un alt termen.

Politica de confidențialitate

Pentru a afla mai multe despre utilizarea datelor lor personale, Utilizatorii se pot referi la politica de confidențialitate a acestei Aplicații.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

Fără a aduce atingere unei prevederi mai specifice a acestor Termeni, orice drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi drepturile de autor, drepturile de marcă, drepturile de brevet și drepturile de proiectare legate de această Aplicație sunt proprietatea exclusivă a Proprietarului sau a licențiatorilor acestuia și sunt supuse protecției acordate de legi aplicabile sau tratate internaționale referitoare la proprietatea intelectuală.

Toate mărcile comerciale – nominale sau figurative – și toate celelalte mărci, mărci comerciale, mărci de serviciu, mărci de cuvânt, ilustrații, imagini sau logo-uri care apar în legătura cu această Aplicație sunt și rămân proprietatea exclusiva a Proprietarului sau a licențiatorilor acestuia și sunt supuse la protecția acordată prin legile aplicabile sau tratatele internaționale legate de proprietatea intelectuală.

Modificări ale acestor Termeni

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica oricând acești Termeni în orice moment. În astfel de cazuri, Proprietarul va informa Utilizatorul cu privire la aceste modificări.

Astfel de modificări vor afecta doar relația cu Utilizatorul pentru viitor.

Utilizarea continuă a Serviciului va semnifica acceptarea de către Utilizator a Termenilor revizuiți. Dacă Utilizatorii nu doresc să fie legați de modificări, trebue să înceteze utilizarea Serviciului. Nerespectarea Termenilor revizuiți poate da dreptul oricărei părți să rezilieze Acordul.

Versiunea anterioară aplicabilă va guverna relația înainte de acceptarea Utilizatorului. Utilizatorul poate obține orice versiune anterioară de la Proprietar.

Dacă este cerut de legislația în vigoare, Proprietarul va specifica data până la care Termenii modificați vor intra în vigoare.

Orice modificare a acestor Termeni va fi comunicată în scris cu cel puțin o lună înainte de a intra în vigoare. În cazul în care Consumatorii nu acceptă condițile modificate, ei vor avea dreptul să rezilieze Acordul fără nici o penalitate și nici dreptul de a solicita despăgubiri până la patru luni de la ziua în care Termenii modificați au intrat în vigoare.

Atribuirea contractului

Proprietarul își rezervă dreptul de a transfera, atribui, dispune prin novație sau subcontracta oricare sau toate drepturile sau obligațiile în temeiul acestor Termeni, ținând cont de interesele legitime ale Utilizatorului. Dispozițiile privind modificările acestor Termeni se vor aplica în consecință.

Utilizatorii nu pot atribui sau transfera drepturile sau obligațiile în temeiul acestor Termeni în niciun fel, fără permisiunea scrisă a Proprietarului.

Contacte

Toate comunicările referitoare la utilizarea acestei Aplicații trebue trimise utilizând informațiile de contact menționate în acest document.

Anulabilitate

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată sau devine invalidă sau neaplicabilă în conformitate cu legislația aplicabilă, invaliditatea sau neexecutarea acestei dispoziții nu afectează valabilitatea dispozițiilor rămase, care rămân în vigoare și efect.

Utilizatori UE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nulă, invalidă sau neaplicabilă, părțile vor face tot posibilul să găsescă, într-un mod amiabil, un acord cu privire la dispozițiile valabile și executorii, înlocuind astfel părțile nule, invalide sau neaplicabile.

În cazul în care nu se face acest lucru, dispozițiile nule, invalide sau neaplicabile se înlocuiesc cu dispozițiile legale aplicabile, dacă acest lucru este permis sau menționat în conformitate cu legea aplicabilă.

Fără a aduce atingere celor menționate mai sus, nulitatea, invaliditatea sau imposibilitatea de a pune în aplicare o dispoziție particulară a acestor Termeni nu vor anula întregul Acord, cu excepția cazului în care dispozițiile secționate sunt esențiale pentru Acord sau cu o asemenea importantă în care părțile nu ar fi încheiat contractul dacă ar fi știut ca dispoziția nu va fi valabilă sau în cazurile în care dispozițiile rămase s-ar traduce într-o dificultate inacceptabilă pentru oricare dintre părți.

Legea guvernantă

Acești Termeni sunt reglementați de legea locului în care se bazează Proprietarul, așa cum este prezentat în secțiunea relevantă a acestui document, fără a ține cont de principiile conflictului de legi.

Excepție pentru Consumatorii Europeni

Cu toate acestea, indiferent de cele de mai sus, dacă Utilizatorul se califică drept Consumator European și își are reședința obișnuita într-o țară în care legea prevede un standard mai ridicat de protecție a consumatorilor, aceste standarde superioare vor prevala.

Locul jurisdicției

Competența exclusivă de a decide cu privire la orice controversă care rezultă din sau în legatură cu acești Termeni revine instanțelor din locul în care se află Proprietarul, așa cum este afișat în secțiunea relevantă a acestui document.

Excepție pentru Consumatorii Europeni

Cele de mai sus nu se aplică niciunui Utilizator care se califică drept Consumatori Europeni și nici consumatorilor cu sediul în Elveția, Norvegia sau Islanda.

Soluționarea litigiilor

Soluționarea pe cale amiabilă a litigiilor

Utilizatorii pot aduce orice dispută Proprietarului care va încerca să le rezolve pe cale amiabilă.

Deși dreptul Utilizatorilor de a acționa în mod legal va rămâne întodeauna neafectat, în cazul în care există controverse cu privire la utilizarea acestei Aplicații sau a Serviciului, Utilizatorii sunt rugați să contacteze Proprietarul la datele de contact furnizate în acest document.

Utilizatorul poate trimite reclamația, incluzând o scurta descriere și, dacă este cazul, detaliile comenzii, achiziției sau contului aferent, la adresa de e-mail a Proprietarului specificată în acest document.

Proprietarul va procesa reclamația fără întârzieri nejustificate și în termen de 21 de zile de la primirea acesteia.

Rezolvarea disputelor online pentru Consumatori

Comisia Europeană a înființat o platformă online de soluționare alternativă a litigiilor, care facilitează o metodă extrajudiciară pentru soluționarea oricăror litigii legate de contractele de vânzare și servicii online.

Drept urmare, orice Consumator European poate folosi o astfel de platformă pentru a rezolva orice litigiu derivat din contractele încheiate online. Platforma este disponibilă la următorul link.

Definiții și referințe legale

Această Aplicație (sau această Aplicație)

Proprietatea care permite furnizarea Serviciului.

Acord

Orice relație contractuală obligatorie sau nu între Proprietar și Utilizator, reglementată de acești Termeni.

Utilizator Business (sau Utilizator de Afaceri)

Orice Utilizator care nu se califică drept Consumator.

European (sau Europa)

Se aplică acolo unde un Utilizator este fizic prezent sau are sediile sale în UE, indiferent de naționalitate.

Exemplu formular de retragere

Adresat către:

Luvabe Shoes 2020 S.r.l.

Sos. Olteniței 119, București Sector 4 (România)

Oficiul Național al Registrului Comerțului

Reg. Com.: J40/8710/2020

contact@vreaupantofi.xmbov4uygc-e9249njkw6kr.p.runcloud.link

Prin prezenta(,) notific(ăm) că mă/ne retrag(em) din contractul meu/nostru de vânzare a următoarelor bunuri/pentru furnizarea următorului serviciu:

_______________________________________ (se introduce o descriere a mărfurilor / serviciilor care fac obiectul retragerii respective)

 • Comandat pe: _______________________________________ (introduceți data)
 • Primit la: _______________________________________ (introduceți data)
 • Numele consumatorului (consumatorilor) : _______________________________________
 • Adresa consumatorului (consumatorilor): _______________________________________
 • Data: _______________________________________

(semnați dacă acest formular este completat pe hârtie)

Proprietar (sau Noi)

Indică persoane (persoanele) fizice sau persoana juridică care furnizează această Aplicație și / sau Serviciul pentru Utilizatori.

Produs

Un bun sau serviciu disponibil pentru achiziționare prin intermediul acestei Aplicații, de ex. bunuri fizice, fișiere digitale, software, servicii de rezervare etc.

Vânzarea Produselor poate face parte din serviciu.

Serviciu

Serviciul furnizat de această Aplicație, așa cum este descris în acești Termeni și în această Aplicație.

Termeni

Toate dispozițiile aplicabile utilizării acestei Aplicații și / sau Serviciului descrise în acest document, inclusiv orice alte documente sau acorduri conexe și actualizate din când în când.

Utilizator (sau Tu)

Indică orice persona fizică sau persoana juridică care utilizează această Aplicație.

Consumator

Orice Utilizator care se califică ca persoana fizica care accesează bunuri sau servicii pentru uz personal sau, în general, acționează în scopuri în afara comerțului, afacerii sau profesiei sale.

ULTIMA ACTUALIZARE: 07 SEPTEMBRIE 2020
X
Call Now Button